Нарачај повратен повик
100%
природен
3567луѓе
нарачаа денес

Amarok двоен удар
врз простатитисот

За 1 третман ќе ја подобри работата на васкуларниот систем, ќе го нормализира мокрењето, ќе го зајакне имунитетот, ќе го зголеми сексуалниот нагон

Избавете се во болките во препоните, правото црево и тестисите
Возобновете го нормалното мокрење за 1 третман
Смирете го воспалувањето на простатата
Зајакнете го машкото сексуално здравје
Бројот на пакувања во
најблискиот до вас склад е ограничен:
60пак.

60пак.

Бројот на пакувања во
најблискиот до вас склад е ограничен:
ПОПУСТ 50%

Цена без попуст:

3980MKD

Цена со попуст

1990MKD

До крајот на акцијата останаа:

00
22
01
Часови Минути Секунди

Внесето го името

Внесето го телефонскиот број

Провери се! Барем еден симптом совпаѓа?

Треска, зголемување
на температурата на телото
Болки во крстот, во тестисите
или во препоните
Зачестено
мокрење,
желба за ноќно мокрење
Грчеви или печење во
одводниот мочен
канал
Симптоми на општа
интоксикација — слабост,
главоболки
Чувство на замор,
обессиленост, болки во мускулите,
зглобовите, коските
Отежнато
мокрење, запек
Намалување на сексуланиот
нагон, брза
ејакулација

Ако барем 1 симптом совпадна, веднаш
почнете со лечење!

ТРЕБА ДА СЕ ЗНАЕ!

80% од болестите на простатата протекуваат без симптоми што нагло
води кон страшни последици.

Импотенција

Аденома на простатата

Бесплодност

Склероза на простатата

Везикулитис

Рак на простатата

Импотенција

Аденома на простатата

Бесплодност

Склероза на простатата

Везикулитис

Рак на простатата

Почнете со лечење сега и станете апсолутно здрав!

Производ на научниците за лечење на простатитисот

Пронајдокот на научниците од центарот за андрологија во 2012 година претставува исчекор во лечењето на заболувањата на простатата. Во лабораториски услови се создадени паметни клетки Amarok што ги детектираат оштетените клетки на простатата, благо го отстрануваат воспалението како и сите непријатни симптоми. Паметните клетки Amarok го попречуваат растот на ткивата на простатата и го возобновуваат нормалното функционирање на органите.

3 состојки за здрава простата

1

Сереноја

Го елиминира зголемувањето на простатата, делува растворувачки врз аденомата на простатата, го спречува образувањето на фиброзните ткива, го стимулира лачењето на тестостеронот, го зајакнува имунитетот, делува тонизирачки.

2

Кора од африканска слива

Има антиканцероген ефект, го намалува застојувањето на крвта. Го смирува отекувањето и воспалувањето на простатата, го забавува развојот на асептичкото воспаление, го попречува прекумерниот раст на клетките на сврзното ткиво во простатата, го запира процесот на хиперплазија на простатата, ги попречува склеротичките процеси, придонесува за превенцијата на појавата на туморски ткива.

3

Семки од тиква

Го зајакнуваат имунитетот, го спречуваат разојот на воспалението на простатата, го елиминираат застојот во уринарниот систем, делумно го смируваат воспалителниот процесс. Го возобновуваат функционирањето на простатата, го подобруваат метаболизмот

Стручно мислење

Хроничниот простатитис се развива полека и во многу случаи без симптоми, ама без оглед на тоа неговите последици можат да бидат опасни. За да се избегнат компликации, јас препорачувам Amarok. Од сопственото искуство сум убеден дека само овој комплекс овозможува битно подобрување. Тој одлично ги смирува болките и од ден на ден ја нормализира простатата. Amarok не предизвикува алергија за разлика од многу други лекови и креми. Делува беспрекорно, апсолутно е безопасен, комплексно ја оздравува простатата и го зајакнува машкото здравје.

Андрей Петров

Доцент, магистер на медицински науки, уролог, андролог
Работен стаж 24 години

60пак.

Бројот на пакувања во најблискиот до вас склад е ограничен:

Акција! попуст!

Цена без попуст:

3980MKD

Цена со попуст

1990MKD

До крајот на акцијата останаа:

00
22
01
Часови Минути Секунди
Бројот на пакувања во
најблискиот до вас склад е ограничен:

60пак.

Внесето го името

Внесето го телефонскиот број

Бројот на пакувања во
најблискиот до вас склад е ограничен:
60пак.

60пак.

Бројот на пакувања во
најблискиот до вас склад е ограничен:
ПОПУСТ 50%

Цена без попуст:

3980MKD

Цена со попуст

1990MKD

До крајот на акцијата останаа:

00
22
01
Часови Минути Секунди

Внесето го името

Внесето го телефонскиот број

Ефикасноста е докажана со клинички испитувања

Клиничките испитувања се вршеа во еден од битолските стационари
во 2013 година. Две групи доброволци
учествуваа во испитувањата што траеја 25 дена.

Резултати од испитувањето:

Amarok 89-100%

1-ва група

Мажи на возраст од 28 до 80 години, кои се жалеле на болки за време на мокрењето , примаа Amarok.

Намалување на болките при заострување на ситуацијата 100%
Нормализирање на мокрењето 97%
Намалување на нагонот за мокрење 98%
Намалување на големината на простатата до нормала 89%

Плацебо 1-2%

2-ра група

Мажи со слични пореметувања
прима “плацебо”.

Намалување на болките при заострување на ситуацијата 1%
Нормализирање на мокрењето 2%
Намалување на нагонот за мокрење 1%
Намалување на големината на простатата до нормала 0%

Ефикасноста е докажана со клинички испитувања

Клиническая апробация проводилась в условиях стационара на базе
санатория г. Белокуриха в 2013 году. Две группы добровольцев
принимали участие в клинических испытаниях в течение 25 дней.

Резултати од испитувањето:

Amarok 89-100%

1-ва група

Мажи на возраст од 28 до 80 години, кои се жалеле на болки за време на мокрењето , примаа Amarok.

Намалување на болките при заострување на ситуацијата ............. 100%
Нормализирање на мокрењето ........ 97%
Намалување на нагонот за мокрење .................... 98%
Намалување на големината на простатата до нормала ............. 89%

Плацебо 1-2%

2-ра група

Мажи со слични пореметувања
прима “плацебо”.

Намалување на болките при заострување на ситуацијата ................ 1%
Нормализирање на мокрењето .......... 2%
Намалување на нагонот за мокрење ...................... 1%
Намалување на големината на простатата до нормала ............... 0%

Коментари на луѓето кои го примале Amarok

Кај мажот ми открија простатитис, тој има само 27 години, не знае зошто и како, со потенцијата се е во ред, не се жали. Рекоа дека ако сега почне со лечење тогаш се ќе биде во ред, ама ако е хроничен… ние се исплашивме, не знаевме што понатаму. Се плашевме дека болеста ќе предизвика бесплодност, а ние сакаме да имаме деца. Докторот рече дека не треба да се секираме ако почне сега со лечење, препиша Amarok. Сега, откако помина 3 месеци, мажот ми е супер!

Силвана, Скопје

Со машките проблеми се соочив во најнезгодниот момент, кога имав 32 години. Бев спремен за брак, за деца, и такво нешто сосема неочекувано. Имав такви болки што за секс воопшто не размислував, а камоли за деца. Добро што навреме разбрав за Amarok, битно подобрување забележав по 2 недели. Сега продолжувам со третманот. Болки немам, во тоалет одам поретко. Сексуалниот нагон се зголеми. Се е во ред!

Трајко, Куманово

Веднаш одлучив дека ќе одам на доктор и ќе се лечам како што тој ќе одреди. Без народни лекови, без лечење на своја рака. Постојано ми беше непријатно, а болките во препоните и тестисите не ми даваа да здивнам. Бев спремен да одам на операција. За среќа, од операција немаше потреба. Ги направив сите анализи. Докторот ми препиша Amarok. Се лечев околу 2 месеца. Сега се сметам за здрав човек. Простатитис немам. За тоа сведочат и анализите, и тоа како се чувствувам. Повторно имам сексуален живот и спокојни ноќи без болки и понижување.

Горан, г. Охрид

Предности на Amarok

1

Помага бргу

Намалување на болките
од почетокот на лечењето

2

Ефикасно делување без
нус појави

Живи клетки од растенија благо делуваат
врз ткивата на простатата, потиснувајќи го нивниот погубен раст

3

Хипоалергенски производ

За разлика од мнозинството антибиотици и други средства за простатитис

4

ЦЕЛОВНО РЕВОВИРАЕ

Препаратот го зајакнува машкото здравје,
делувајќи на разни
начини. Интензивно концентрирано делување, како и обвивање. Како резултат се избавувате од простатитисот, се зголемува работната способност, се зајакнува либидото.

Избавете се од болките во препоните, правото црево и тестисите
Возобновете го нормалното мокрење за 1 третман
Смирете го воспалението на простатата
Зајакнете го машкото сексуално здравје
Бројот на пакувања во
најблискиот до вас склад е ограничен:
60пак.

60пак.

Бројот на пакувања во најблискиот до вас склад е ограничен:
ПОПУСТ 50%

Цена без попуст:

3980MKD

Цена со попуст

1990MKD

До крајот на акцијата останаа:

00
22
01
Часови Минути Секунди

Внесето го името

Внесето го телефонскиот број

Бројот на пакувања во
најблискиот до вас склад е ограничен:
60пак.

60пак.

Бројот на пакувања во
најблискиот до вас склад е ограничен:
ПОПУСТ 50%

Цена без попуст:

3980MKD

Цена со попуст

1990MKD

До крајот на акцијата останаа:

00
22
01
Часови Минути Секунди

Внесето го името

Внесето го телефонскиот број